Suunnittelupalvelut

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden vaivattomimman hankintatavan ja asiakkaan tarpeita sekä toiveita mahdollisimman tarkasti vastaavan lopputuloksen toteuttamisen rakennettavan tai remontoitavan tilan sisustusratkaisujen toteuttamiseen.

EasySteps-palvelumallissa ammattitaitoisten suunnittelijoidemme avustuksella tehty ratkaisuehdotus on veloitukseton asiakkaillemme, kun kyseessä on yli 5 000 euron tarjouskokonaisuus.

Ota yhteyttä täyttämällä EasySteps-lomake tai ottamalla yhteyttä numeroon 044 744 1465 tai laittamalla viestiä osoitteeseen myynti@hoset.fi ja kerro tarpeistasi ja toiveistasi palvelujamme kohtaan.

Blogi
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.