Hoset

HOSET Sisä- ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta.

Suorat ja tehokkaat hankintakanavamme Euroopan johtavien brändien laajoista materiaalivalikoimista mahdollistavat korkealaatuisten ja erittäin hintakilpailukykyisten ratkaisujen yksilöllisen toteuttamisen.

Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.

Asiakkaan tarpeita vastaava innovatiivinen EasySteps-palvelumalli tekee valinta- ja hankintaprosessista vaivattoman ja helpon.

HOSET-Media tarjoaa asiakkailleen 3D-visualisointia, digitaaliset ja fyysiset myynti- ja markkinointimateriaalit sekä brändin hallintaan liittyvät palvelut.

Tuotamme B2B-asiakkaillemme myös määrä- ja tarjouslaskentaa tarjous- ja toimitusprosessien käyttöön kustannustehokkaasti.

Tee löytöjä ja valintoja verkkokaupassamme tai ota rohkeasti yhteyttä numeroon 044 744 1465 tai osoitteeseen myynti@hoset.fi ja kerro toiveesi. Teemme Sinulle varmasti kilpailukykyisen tarpeitasi vastaavan laadukkaan ratkaisuehdotuksen.

EasySteps
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.