Maksaminen ja toimitus

Toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 5 vrk - 6 vk tuotteesta riippuen. Toimitusaika ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä lähetettävällä tilausvahvistuksella. Ostajan on mahdollista myöhäistää toimitusaikaa 2 arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä. Myyjän suunnittelua, mitoitusta tai asennusta vaativissa tuotteissa toimitusajankohta sovitaan aina erikseen.Toimituskulujen määrä ilmoitetaan ennen kuin Ostaja hyväksyy tilauksen verkkokaupassa. Ostaja voi valita toimitustavaksi joko toimituksen ilmoittamaansa osoitteeseen tai lähimpään postin toimipisteeseen.

Maksaminen

Tuotteet on mahdollista maksaa verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

Verkkopankki- tai luottokorttimaksut suoritetaan verkkokaupan tilauksen hyväksymisen yhteydessä ja alle 5 000 euron laskutuskokonaisuudet laskutetaan kokonaisuudessaan tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

Yli 5 000 euron tilauskokonaisuuksissa Ostajalta laskutetaan tilausvaiheessa 30 % ennakkomaksu kokonaiskauppahinnasta. Loppuosa kauppahinnasta laskutetaan toimituserittäin ko. toimituserän tultua toimitetuksi Ostajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen ja ennakkomaksu hyvitetään Ostajalle viimeisessä maksuerässä.

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

HOSET verkkokaupassa kaupankäynti on riskitöntä. Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta.Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta.Palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaitaMaksu, toimitus ja palautusoikeus.

Blogi
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.