EasySteps

EasySteps on Innovatiivinen ja täysin uudentyyppinen palvelumuoto, joka helpottaa rakennettavien tai remontoitavien tilojen tuote- ja materiaalivalinnoissa sekä hankinnoissa. EasySteps-palvelumallissa teemme Sinulle veloituksetta, suunnittelijoidemme avustuksella hintakilpailukykyisen ratkaisuehdotuksen valintojesi pohjalta. Hyödynnämme myös 3D-visualisointia, kun ratkaisun hahmottaminen sitä vaatii.

Valitse sinulle parhaiten sopiva malli eri EasySteps-vaihtoehdoista:

EasySteps # 1: Anna meille valmiit suunnitelmasi ja kerro tarpeesi. Muodostamme Sinulle suunnitelmiesi pohjalta hinta- / laatusuhteeltaan laadukkaan ja kilpailukykyisen ratkaisuehdotuksen.

EasySteps # 2: Kerro meille tarpeesi ja ideasi seka anna käyttöömme mahdolliset ideakuvasi haaveidesi sisustusratkaisuista. Teemme Sinulle laadukkaan ja kilpailukykyisen ratkaisuehdotuksen niiden pohjalta.

Julkaisemme lähiaikoina täysin uudenlaisen ja uniikin EasySteps-malliin kehitetyn EasySteps-sovelluksen helpottamaan valintojesi tekemistä.

Voit myös valita ja tilata valmiiksi hinnoitellut materiaalit seka ratkaisut suoraan verkkokaupastamme, jos tiedät mitä tarvitset.

Tee löytöjä ja valintoja verkkokaupassamme tai ota rohkeasti yhteyttä numeroon 044 744 1465 tai osoitteeseen myynti@hoset.fi ja kerro toiveesi. Teemme Sinulle varmasti kilpailukykyisen tarpeitasi vastaavan laadukkaan ratkaisuehdotuksen.

Vaivattomimmin voit antaa tietoja kohteestasi ja toiveistasi jo nyt EasySteps-lomakkeella.

Lomake auttaa toiveidenne jäsentelyssä hankkeenne sisä- ja ulkotilaratkaisuissa sekä varmistaa, että ratkaisuehdotuksemme vastaa tarpeitanne mahdollisimman hyvin.

Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian lomakkeen vastaanotettuamme.

EasySteps
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.