Mikä on Vinyylikatto?

Vinyylikatto "Stretch katto" on valmistettu PVC kalvosta, jonka ympärille on hitsattu kaulus.

Asennettava vinyyli on noin 6-8% katon pinta-alaa pienempi. Asennus suoritetaan asentamalla ensiksi alumiiniprofiili huoneen ympäri, sen jälkeen kattomateriaali lämmitetään 50 asteeseen jolloin se alkaa venymään. Kalvoa venytetään ja reunassa oleva kaulus asennetaan alumiiniprofiilin lukitusuraan. Kalvo kutistuu viilentyessään saaden aikaan täydellisen kattopinnan.Vinyylikaton alle on mahdollista piilottaa tekniikkaa, kuten ilmastointiputkia, sähköjohtoja yms. Kalvon pintaan voidaan asentaa valaisimia, palovaroittimia ilmastointiventtiileitä aivan samalla tavalla, kuin perinteisiin kattomateriaaleihin.

Kun tilan akustiikkaa halutaan parantaa vinyylikaton yläpuolelle voidaan kiinnittää katseilta piiloon myös akustiikkalevyjä.


Hoset-vinyylikattoa on saatavilla lukuisissa eri väri ja materiaalivaihtoehdoissa. Materiaaleina ovat kiiltävä, matta, satiini ja metallihohto. Kaikkiin materiaalivaihtoehtoihin on mahdollista tulostaa kuvia asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Hoset-vinyylikatot ovat turvallisia käyttää myös kosteissa tiloissa. Stretch-katoissa ei kasva pieneliöitä se ei homehdu eikä allergisoi. Kosteus ei aiheuta katossa minkäänlaisia muutoksia.

Vinyylikatto on uskomattoman kevyt. Paino on vain 240g/m2 ja se on kevyempi kuin mikään muu sisäkattomateriaali. Kevyt rakenne minimoi rakenteille aiheutuvan rasituksen. Hoset-vinyylikatot ovat BS1D0 ja BS2D0 paloluokiteltuja.

Key-Light valonauhalla saat luotua miellyttävän yleisvalaistuksen tai esimerkiksi seinäpinnan muotoja korostavan valon sijoittamalla valonauhan katon pintaan tai epäsuoran valon syvennykseen mieltymyksesi mukaisesti.

Hoset-valokatto himmeyden säädöllä luo tilaasi tarvittaessa hienon ja hillityn tai valoisan tunnelman mielihalujesi mukaisesti.

Stretch-kattoja on asennettu Euroopassa jo 40 vuotta. Tuote on erittäin kestävä ja Vecta Design tarjoaa Hoset-vinyylikattomateriaaleille 10 vuoden takuun.Vinyylikatot ovat huoltovapaita eivätkä vaadi mitään korjaus tai huoltotoimenpiteitä. Katto puhdistetaan tarvittaessa erikoispesuaineella ja mikrokuituliinalla.

Hoset-vinyylikatto myydään valmiiksi asennettuna ja on hinnoiteltu siten, että voit ostaa sen halutessasi suoraan verkkokaupasta perusominaisuuksilla, mikäli tiedät mitä tarvitset.

Tutustu vinyylikatto tarjontaamme ja pyydä suunnitteluapua tai ratkaisuehdotus, mikäli et löydä suoraan tarpeidesi mukaista ratkaisua verkko!

Vinyylikatto soveltuu hienosti käytettäväksi sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa.

Jätä yhteydenottopyyntö

EasySteps
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.