Ole Trendissä: Parametrinen Huonekalu

Parametrinen huonekalu tulee suosituksi modernissa sisustuksessa. Muotoilurakenteet tuovat ainutlaatuisuutta sekä eleganssia mitä tahaansa huoneeseen: toimistoon, kauppahalliin, kauppaan, kahvilaan, pubiin, ravintolaan sekä hotelliin. Jos haluat tehdä kodistasi erityisen paikan, kiinnitä huomiotasi parametrisiin pöytiin, tuoleihin, penkkeihin, lattiavalaisimiin sekä nojatuoleihin.

Mikä on parametrinen huonekalu?

Ymmärtääksesi, miten parametrisia huonekaluja valmistetaan, voit kuvitella perinteisen puuveneen rungon eli aaltoilevan rakenteen. Jos käännät sen nurinpäin, siis saat melkein nykyaikaisen muotoilupenkin.

Tällainen kalusteiden valmistustekniikka ei ole uutta, mutta se on saanut suosiota juuri nyt. Tämä johtuu "ajan hengestä". Nykyajan moderni ihminen haluaa ja saa keinoja yksillöllisen luovuden kehittämiseen sisustusesineiden avulla. Nyt saa valita ei ainoastaan toimivia ja käyttännöllisiä huonekaluja vaan myös tilata sellaisen, joka eniten heijastaa elämäntapaasi, tyyliäsi, ideoitasi sekä asemaasi yhteiskunnassa.

Missä parametrisia huonekaluja käytetään?

Muotoiluhuonekalu pystyy tyydyttämään mitä tahaansa esteettisia tarpeita. Se sopii täydellisesti kaikkiin sisustustyyleihin: klassikosta loft tyyliin.

Parametrisina voivat olla:

Liiketoiminnan sisustusmuotoilussa käytetään:

Kyllä, ei saa jättää arkkitehtuuria mainitsematta, missä tällaista parametrista suuntaa usein käytetään. Tätä menetelmää käyttämällä saa luoda täysin unohtumattomia tilavia seiniä ja kattoja, mitä usein käytetään teattereissa, näyttely- ja konserttisalissa.

Hoset yrityksellä on poikkeuksellinen kokemus ja se on aina valmis tekemään suunnittelun ja suorittamaan työt ajoissa.

Parametrisen huonekaluston hinta sekä valmistus


Sisustusesineiden hinnat ovat aina yksilöllisiä ja riippuvat materiaaleista, suunnittelun monimutkaisuudesta, suunnittelusta, mitoista ja monista muista tekijöistä. Löydät yleistä hinnastoa valmistukseen sivustosta hoset.fi

Hoset aina tarjoaa sopivimman maksutavan jokaiselle , joka on valmis sisustamaan kodin tai toimiston parametrisilla huonekaluilla.

Konsultointi sekä asiantuntijan tekemä mittaus - ILMAISIA.

Blogi
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.