Miten valita täydellinen lattia koiratalouteen?

Koiran omistajana meidän on aina otettava huomioon koiran tarpeet, myös valitessa lattiapäällystettä kotiimme. Toisaalta, lattiapäällysteen oikea valinta voi olla avainasemassa koiran terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Parhaita vaihtoehtoja lattian päällysteeksi taloon, jossa on koira, ovat vinyylilankku tai muovimatto. Ne ovat kestäviä ja naarmuuntumattomia, mikä on erityisen tärkeää, jos sinulla on energinen koiranpentu. Joustava pinta ehkäisee myös tassuvammoja juoksemisesta ja leikkimisestä talossa. Lisäksi vinyylilattia kestää kosteutta, joten se on ihanteellinen valinta koiran opeteltaessa sisäsiistiksi.

Laminaatti on myös suosittu valinta koiraperheiden keskuudessa. Sitä on helppo huoltaa ja se kestää naarmuuntumista, mutta se voi olla liukas, mikä tekee siitä vähemmän turvallisen lemmikeillemme. Lisäksi koiran kynnet voivat tuottaa epämiellyttävää rapisevaa ääntä kävellessään laminaatin päällä.

Jos haluat asentaa puulattian, parketti voi olla hyvä valinta. Kannattaa kuitenkin valita parketti, jossa on kestävä viimeistely, kuten lakka tai öljyvaha, jotta koiran naarmut eivät aiheuta vaurioita. Kannattaa myös miettiä puulajia ja valita kovimman ja kestävimmän. Harjattu parketti voi olla hyvä vaihtoehto, sillä se voi peittää koiran kynnenjäljet.

Jos aiot hankkia tai perheeseen jo kuuluu koira, lattiapäällysteen valinnassa on otettava huomioon koiran turvallisuus ja mukavuus.

Onnistunut lattiavalinta pitää lemmikkimme terveenä ja onnellisena vuosien ajan.

EasySteps
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.