Laatoitus isoilla laatoilla

Isot laatat ovat näyttäviä ja nouseva trendi laatoituksessa.

Isoilla laatoilla seinät ja lattiat saavat tyylikkään, huoltovapaan ja kestävän pinnan. Isojen laattojen ja Hoset-laattavalikoiman koot vaihtelevat 30 x 60 cm koosta aina 1,2 x 2,4 m BPlus laatta kokoon saakka.

Isojen ja ohuiden laattojen laatoitustyö vaatii asentajalta osaamista ja käytettäviltä laasteilta erityisominaisuuksia. Oikein valitut tuotteet ammattilaisen käsissä varmistavat laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Alustan tasoitus

Ennen laattojen asennusta tarkastetaan alusta. Isot laatat vaativat alustalta ehdotonta tasaisuutta. Pinnoitettava alusta pohjustetaan ennen tasoitusta pohjustusaineella 0-10 mm paksuuteen asti. Yli 10 mm oikaisut tehdään oikaisumassalla.

Laatan puhdistaminen

Laatan takapinnalla saattaa usein olla valkoista jauhetta, joka on syntynyt laatan valmistuksen yhteydessä. Tämä jauhe on poistettava ennen kiinnitystä.

Isojen laattojen laatoitus

Isojen laattojen kiinnittäminen tehdään parhaan mahdollisen tartunnan saamiseksi tuplaliimauksella. Laasti levitetään normaalisti laatoitettavalle pinnalle hammaslastalla. Laatan takapinnalle laasti voidaan levittää tasaisella lastalla tai tarkoitukseen sopivalla hammaslastalla saman suuntaisesti kuin laatoitettavalle pinnalle.

Oikein tehty tuplaliimaus varmistaa laatoituksen laadukkaan kiinnityksen ja estää ilmataskujen muodostumisen pienentäen laatan vaurioitumisriskiä.

Nykyaikaiset apuvälineet, kuten Imukuppikahvat ja laattakiilat helpottavat raskaiden ja isojen laattojen käsittelyä sekä oikeaa asemointia.

Saumaus

Isojen laattojen saumauksessa pyritään usein mahdollisimman huomaamattomaan saumaukseen. Saumojen koon valintaan vaikuttaa myös rakennustekniset seikat.

Oikein valittu saumakoko. käytettävä saumalaasti sekä saumalaastin oikea-aikainen ja oikeilla tuotteilla suoritettu viimeistelypesu varmistavat laatoitetun alueen säilymisen huoltovapaana ja tyylikkäänä.

Blogi
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Miksi minun täytyy valita HOSET?
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 044 744 1465 ja osoitteessa myynti@hoset.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.